Artikel Gratis Buat Kamu

Berita bahasa jawa Agustus 2016


Artikel Terkait dengan Berita bahasa jawa Agustus 2016

Berita bahasa jawa tentang Gempa di Mentawai Padang Sumatera Barat

Ini Penjelasan BNPB Soal Penyebab Gempa di Mentawai

Badan Nasional Penanggulangan Bencana (BNPB),wis digawe analisa awal,babagan gempa ing Mentawai, Sumatera Barat.
Alasanipun gesekan lempeng ing lempeng Indo-Australia.

sumber gempa asalé saka,sistem patahan Investigator Fracture Zone (IFZ) ing Samudera Hindia

nyebabake gesekan lempeng dhasar, supaya ora memyebabkan tsunami gedhe, wangun sistem sesar transform, kata Humas BNPB Sutopo Purwo Nugroho
ing pernyataan tertulisnya,
Rabu (2/3/2016).

IFC punika patahan kerak samudera di lempeng Indo-Australia.Gempa ing Mentawai iku padha menyang lindhu ing Simeulue, Aceh, 11 April 2012

Sutopo ngandika,ora ana informasi ing karusakan utawa korban saka gempa. Nanging ana wis ora komunikasi karo warga Mentawai.

Dilaporake sing,
kahanan ing daratan Sumatera isih aman.
Nalika komunikasi dengam BPBD Mentawai isih ditindakake.
Ora ana lapuran saka korban, karusakan lan informasi datangnya tsunami ing pesisir kulon Sumatra, Aceh, Sumatra Utara, Sumatra Barat, Bengkulu lan Lampung. BNPB isih nyoba kanggo antuk informasi saka BPBD, "ngandika Sutopo.
(Tor / Faj)



Description: Berita bahasa jawa Agustus 2016 Rating: 5.0 Reviewer: Eri ItemReviewed: Berita bahasa jawa Agustus 2016


Artikel yang mirip:



Gali lebih banyak tentang Berita bahasa jawa Agustus 2016
0 Komentar untuk "Berita bahasa jawa Agustus 2016"
Back To Top